Hirdetés

Ingyen lefogató a Noctua hűtőkhöz

Az ausztriai Noctua leleplezte SecuFirm2 névvel fémjelzett processzorhűtő lefogatóját, mely az Intel új, Core i7 szériás processzorai által használt LGA1366-os foglalatra szerelhető fel.

Az NH-C12P, NH-U12P, NH-U9B, NH-U12F, NH-U9F, NH-U12 és NH-U9 típusú Noctua hűtőkkel kompatibilis lefogató egy különleges akció keretében most ingyen beszerezhető azoknak a felhasználóknak, akik a fentebb említett hét darab processzorhűtő bármelyikét is birtokolják, és vásárolnak egy Intel Core i7 rendszert. Az eszközre az igényt a Noctua honlapján lehet majd beadni, bizonyítékként azonban le kell fényképezni a birtokolt hűtővel a processzort vagy a hozzá tartozó alaplapot, emellett természetesen a fotókon fel kell tüntetni a vásárolt termék számláját is. Amennyiben a pályázat sikeres, a cég azonnal postázza a lefogatót a megadott címre.

A kiegészítő természetesen kereskedelmi forgalomban is megtalálható lesz azok számára, akik nem kívánnak a felkínált lehetőséggel élni. Az ajánlott fogyasztói árról nem közölt információt a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés