Hirdetés

Ingyen Call of Duty jár a leggyorsabb Arc VGA-khoz

Sőt, a megrendeléssel siető ügyfelek további játékokat húzhatnak be.

Az előző héten írtunk arról, hogy hamarosan érkeznek az Arc A770 és A750 jelzésű VGA-k, amelyek egészen pontosan október 12-én elérhetővé is válnak, és az Intel meglepetéssel szeretné vonzóbbá tenni a fejlesztéseket, így a csomagok részét képezi majd egy Call of Duty: Modern Warfare II című játék letöltésére feljogosító kupon is. Itt a legújabb részről van szó, amely október 28-án jelenik meg PC-re.

Ez azonban nem minden, ugyanis a megrendeléssel siető ügyfeleknek különösen érdemes lesz belépni az Intel Gaming Access Programba, mivel itt még beszerezhetik a Ghostbusters: Spirits Unleashed, a Gotham Knights és a The Settlers című játékokat is. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy az utóbbi három alkotás esetében a készlet korlátozott.

A promóció működését tekintve a vásárlók egy kulcsot fognak kapni, amely az alábbi oldalon váltható be regisztráció és a fiók telefonon történő ellenőrzését követően, majd ezután vállnak elérhetővé a tartalmak megszerzéséhez szükséges tényleges információk, illetve a kapcsolódó kódok.

Azóta történt

Hirdetés