Hirdetés

Máris lekoppintották a Samsung forgatható tévéjét

Nem tartott sokáig az első The Sero klón megszületése. Az Inada IM-055 a beépített kamera révén viszont extra szolgáltatásokat is kínál.

A Samsung hazai pályán tavaly már a boltokba küldte, de a nagyközönség előtt csak az idei CES-en mutatta be első, 90 fokban elforgatható televízióját, a The Sero fantázianevű modellt. Tudomásunk szerint ez az első ilyen jellegű készülék, és nem is kellett sokat várni arra, hogy lekoppintsák.

A japán Inada nevű vállalat ugyanis előállt egy kísértetiesen hasonló modellel. Az Inada IM-055 névre hallgató, 4K felbontású, 55 hüvelykes LED LCD tévébe a panelt a kínai BOE szállította, és ugyanúgy lehet forgatni, mint a Samsung készülékét. Az egyik fő feladata ugyanaz, mint a dél-korai vállalat által megalkotott modellnek, azaz, hogy a lehető legjobb minőségben jelenítse meg azokat az alkalmazásokat, amelyek a csatlakoztatott mobil eszközön csak álló helyzetben futtathatóak. Emellett ellátták beépített kamerával, aminek révén akár tükörként is használható, sőt, a cég bemutatott rajta olyan alkalmazásokat is, amelyek képesek "felöltöztetni" a felhasználót, így az forgolódva előtte megállapíthatja, hogy hogyan is állna rajta egy adott ruha. Az Inada IM-055-öt márciusban kezdik árulni, egyelőre még ismeretlen áron.

Előzmények

Hirdetés