Hirdetés

Az In Win legújabb háza szó szerint köntöst hord

Azért is találó a kifejezés, mert a burkolat anyaga szövet, s mindennek tetejében az ár sem vészes; különcök előnyben.

Az In Win Alice névre keresztelt, meglehetősen érdekes koncepciójú miditornyával már összefuthattunk az idei Computex folyamán, melynek a lényege, hogy egy ABS műanyag vázra (ami bennünket óhatatlanul egy italos rekeszre emlékeztet) szövet burkolatot applikálnak. Ez a burkolat alapból szürke, de elvileg többféle színben/mintázatban is hozzáférhető lesz, az ügyesebbek pedig akár a saját verziójukat is elkészíthetik otthon.


[+]

A 8 bővítőhelyes kalyiba 584 mm magas, 282 mm széles, 433 mm mély, és Mini-ITX, microATX és ATX formátumú deszkákat képes fogadni (az I/O részleg fölfelé néz), miközben kialakításának köszönhetően mindössze 3,7 kilogrammot nyom a mérlegen. Az alaplapi tálca acélból készült és eltávolítható, így a szerelés (a kábelek elvezetésével egyetemben) hatványozottan könnyebbé válik az egyszeri felhasználó számára.


[+]

Processzorunk hűtése maximum 195 mm magas lehet, videokártyánk és tápegységünk pedig 300, illetve 220 mm hosszúságúra nőhet. Háttértárolók tekintetében három 2,5 hüvelykes, továbbá egy 3,5 hüvelykes példányra korlátozódunk, de ez manapság a legtöbbünknek bőven elég. A vertikális belső dizájn okán a légáramlatok a természetes sémát követve alulról felfelé haladnak, melyeket legfeljebb három darab 120 mm-es ventilátorral indukálhatunk.


[+]

Felül még egy 120 mm-es légkavarónak hagytak helyet, míg a por ellen egy narancs vagy fekete/sötétszürke színű fedőlap nyújt valamennyi védelmet. A csomagot rezgéselnyelő talpak és a beépített hordozó fogantyú egészíti ki.


[+]

In Win Alice
Fizikai méretek 584 x 282 x 433 mm (MA x SZ x MÉ)
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX
Szín Cool Grey
Anyaga ABS, SECC acél
Bővítőhelyek száma 8
Beépíthető merevlemezek száma 3 darab 2,5"
1 darab 3,5"
Beépíthető ventilátorok száma felül 1 darab 120 mm
alul 3 darab 120 mm
Gyárilag kapott ventilátorok száma -
Beépíthető radiátorok felül 1 darab 120 mm
alul 1 darab 360 mm
CPU-hűtő max. magassága 195 mm
VGA max. hosszúsága 300 mm
Tápegység max. hosszúsága 220 mm
Tömeg 3,7 kg

Az Amazon keresőjét használva már meg is találtuk az In Win üdvöskéjét, ami 55 dolláros árcédulát visel dobozán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés