Hirdetés

Impactics DMono – az aluminiumtömbből készült thin Mini-ITX házikó

Az Impactics már 2013 óta gyárt passzív hűtésű számítógépházakat, és nem riadtak meg attól sem, hogy alaplapgyártónként egyedi hűtőblokkokat készítsenek termékeikhez, ezen belül is eddig az Intel NUC platformjához.


[+]

Az új bejelentésük is az Impactics DMono szériába tartozik, azonban thin Mini-ITX alaplapokhoz készült, a gyártó legfőképpen a Gigabyte megoldásaihoz szabta a terméket. A CNC marással előállított számítógépház oldalfalai és alja 5 mm vastag, és természetesen kialakításra kerültek azok a szigetek, amelyek hűtendő felületetekkel érintkeznek.


[+]

Ezzel a dizájnnal azt érték el, hogy a gépház lényegében hűtőbordaként funkcionál, igaz a 2,65 kg tömeg maximálisan 35 watt TDP-vel rendelkező processzorhoz elég. Emellett nem került kialakításra hely a nagyobb meghajtóknak, így csak M.2 foglalatot használó SSD jöhet szóba, valamint további limitáció, hogy külső megtáplálású alaplapot kell választanunk.


[+]

A termék négy variációban kerül forgalomba, az előlapon középre, illetve a fedőlap jobb alsó sarkába kerülhet a bekapcsológomb, illetve színválaszték a szálcsiszolt alumínium, valamint a matt fekete lesz majd.

Az újdonság már elérhető, méghozzá 200 eurós áron.

Azóta történt

Hirdetés