Hirdetés

Ilyen lesz a legjobb idei Philips LCD tévé

A MiniLED háttérvilágítással felvértezett Philips PML9507 4K felbontással, HDR támogatással és négyoldalas Ambilighttal kecsegtet.

A Philips az OLED televíziók mellett a hagyományosabb LED LCD eljárás fejlesztését sem hanyagolta el: a hongkongi TP Vision konszern tulajdonában lévő vállalat bejelentette, hogy milyen lesz a 2022-es legnagyobb tudású, ilyen technológiára épülő készüléke.

Ez a Philips PML9507 típusjelzésű modell, amely 55, 65 és 75 hüvelykes változatban lesz elérhető, az ára viszont még nem ismert. A termék megkapta a cég saját fejlesztésű MiniLED háttérvilágítását, azt azonban pontosan nem tudni hogy hány egyedileg vezérelt LED csoportot tartalmaz, a képminőségért viszont a 4K felbontású, HDR támogatású (HDR10, HLG, Dolby Vision) panel, valamint az új generációs P5 képfeldolgozó lapka felel.

A fejlesztés Android 11-es Android TV okostévé rendszerre épül, ami több ezer internetes alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé. Ebben csak az a meglepő, hogy más gyártóknál már megjelent a papíron fejlettebb Google TV, azonban a Philips a jelek szerint ezt még nem kapta meg. Nem hiányzik a cég exkluzív Ambilight technológiája sem, amelynek a legjobb, négyoldalas változata került a televízióba.

Előzmények

Hirdetés