Hirdetés

Ilyen lesz a Philips idei csúcstévéje

Nagy fényerejű OLED panelt és nagy teljesítményű hangrendszert kapott az OLED+959.

A Philips márka jogtulajdonosa, a TP Vision a szokásoknak megfelelően ezúttal is január végén mutatta be az idei évre szánt televízióit. Többek között lerántották a leplet a 2024-es csúcsmodellről, amely Philips OLED+959 névre hallgat.


[+]

Az egyedi állványon nyugvó készülék az LG Display legnagyobb tudású OLED paneljére épül. Ez megkapta a továbbfejlesztett mikrolencsés technológiát, így a maximális fénysűrűsége eléri a 3000 cd/m² értéket – legalábbis a cégtől kapott információk értelmében. Ennek köszönhetően a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadása igen látványos. A modell maximális képfrissítési rátája 144 Hz, és támogatja az AMD FreeSync Premium Pro eljárás használatát is.

A tervezők ellátták a P5 AI képfeldolgozó chip új verziójával, amely elméletileg minden korábbinál jobb felskálázást és HDR konverziót biztosít. Lesz még exkluzív, négyoldalas Ambilight szolgáltatás, méghozzá a legújabb változat formájában. Ez a cégtől kapott információk értelmében látványosabb fényudvar megteremtését teszi lehetővé a képernyő körül.

A 2024-es Philips csúcstelevízió a megszokottnál jóval komolyabb integrált hangrendszert kapott. Az 5.1.2 csatornás, magassugárzóval és mélynyomóval kiegészített 102 wattos megoldást a Bowers&Wilkins tervezte és gyártotta a Philips számára. Azt sajnos egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerül a boltokba a Philips OLED+959.

Előzmények

Hirdetés