Hirdetés

Ilyen lesz a Canon EOS M6 és 800D?

A régóta pletykált tükör nélküli M6 és a 800D várhatóan még a hónap végi, CP+ szakkiállítás előtt felfedi kilétét.

Az EOS M6 és a 800D képeit és a várható specifikációt is leközölte a japán digicame-info oldal, melynek értesülései nagy valószínűséggel be is szoktak igazolódni. Úgy tűnik, a Canon végre odatette magát és láthatóan foglalkozik a tükör nélküli sorozattal, hiszen a nemrég bemutatott EOS M5 után ismét újabb modell érkezik. A két váz, a képek alapján, számos ponton egyezik, a legszembetűnőbb különbség az EVF és a baloldali módválasztó tárcsa hiánya, ami jobb oldalra költözött. Az nem hivatalos információk szerint szintén egy 24,2 MP-es APS-C szenzor adja a gép alapját, ami mellett itt is a DIGIC 7 jelfeldolgozót találjuk majd. Fókuszpontból 49 áll majd rendelkezésre, videóból pedig be kell érnünk a Full HD-vel.Az EVF hiányát hivatott pótolni a opcionális EVF-DC2, melyet egyszerűen a vakusaruba pattinthatunk.


(forrás: digicame-info.com) [+]

Frissítést kap a belépőkategória is a 800D személyében, ami a kiszivárgott információk alapján szintén egy 24,2 MP-es APS-C szenzor és a DIGIC 7 jelfeldolgozó köré épül. Megkaphatja a 80D-ben és az 5D Mark IV-ben már látott Dual Pixel AF rendszert, ami mellett még a kihajtható érintőkijelző és a beépített Wi-Fi is a repertoár részét képezi.


(forrás: digicame-info.com) [+]

Mivel az ilyen információk eddig kivétel nélkül néhány nappal a hivatalos bejelentés előtt váltak publikussá, így az EOS M6 és a 800D bemutatkozása már biztosan a küszöbön van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés