Hirdetés

A hobbizenészeket és tartalomkészítőket célozza az IK Multimedia új mikrofonja

Az újdonság számos olyan képesség birtokában van, ami hatékonyabbá teheti a munkánkat.

Az IK Multimedia bemutatta az iRig Stream Mic Pro nevezetű, 14 mm-es (aranyozott) elektret kondenzátorkapszulát használó mikrofonját, amit egy könnyen hordozható megoldásnak szántak zene vagy egyéb tartalmak készítéséhez. A 24 bit/96 kHz-es mintavételezéssel dolgozó eszköz a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban mozog otthonosan, és 115 dB-es maximális hangnyomásához 60, 100, illetve 200 Hz közt variálható felületáteresztő szűrő párosul.


[+]

Az USB-n keresztül hajtott ketyere kardioid, gömb, valamint nyolcas iránykarakterisztikákkal képes rögzíteni, és van rajta 3,5 mm-es jack bemenet például szintetizátorok, mixerek, esetleg dobgépek számára. A felvett anyagot a LED-es állapotjelzőknek köszönhetően fejhallgató nélkül, közvetlenül monitorozhatjuk, miközben a sztereó és többcsatornás üzemmódban nyúzható apparátus Windows, Android, illetőleg macOS és iOS operációs rendszeren futó applikációkkal egyaránt összepárosítható.


[+]

A Loopback+ funkciónak hála telefonunkról vagy tabletünkről zenét tudunk hozzáadni a felvételhez/streamhez, netán a jelet egy különálló szoftverbe továbbíthatjuk (visszhangot ráadni, zajszűrést alkalmazni, equalizerrel babrálni), mielőtt egy második alkalmazás (közösségi média) felé küldenénk.

A kezelőszervekkel jól megpakolt, 170 euróra taksált termékhez vásárolható egy opcionális DC tápegység, és tartozékként egy asztali talpazat, egy 60 cm-es mini-DIN/Lightning, meg egy 1,5 méteres mini-DIN/USB Type-C kábel, plusz egy 5/8-ról 1/4 hüvelykre konvertáló adapter jár.

Előzmények

Hirdetés