Hirdetés

iGame DNA: új headset a Colorfultól

A virtuális 7.1 hangzás és RGB hívószavakkal reklámozott eszköz már rendelhető is.

Új headsettel gyarapodik a Colorful kínálata, mely 120 dolláros ajánlott áron állítólag már most rendelhető az Aliexpressről (mi ebben a pillanatban 38 000 forintos áron találtunk rá, ami némileg kedvezőbbnek tűnik, igaz, erre még különböző egyéb költségek, például szállítás, vám és áfa, rakódhatnak).


[+]

Ami a lényegi paramétereket illeti, a készülék zene és játék üzemmódokkal rendelkezik, melyek között egy gombnyomással tudunk váltani – az utóbbi üzemmód az, ahol a 7.1 csatornás virtuális térhang rendelkezésre áll. A jelek átvitelére USB csatlakozást használ, ezért a készülék dobozában egy Type-C/Type-A adaptert is mellékelnek. Vezérlésként az egyik fülkagyló oldalában épített mikrofon némító, módváltó gombokat és a hangerőt állító tekerőt kapjuk. A mágneses rögzítésű, cserélhető párnázással ellátott kagylókban a hangokat 40 mm-es meghajtók keltik, ezekkel kapcsolatban a gyártó azt állítja, hogy „speciális polimer-titán bevonattal rendelkeznek”. Bármit is jelentsen ez, a frekvenciatartomány elvileg egészen 40 kHz-ig tart. A mikrofon, mely eltávolítható, gömbkarakterisztikájú és a külső zajok csillapítására is képes.

A képességek között természetesen szerepel az RGB világítás is, ennek fénye az arabeszk mintázatú fülkagylók résein átszűrődve figyelhető meg. Az effektek és a színek az iGame Center szoftverből szabhatók testre.

Előzmények

Hirdetés