Hirdetés

IFA 2016: letépi a fejet a Monster vállra vehető boomboxa

A hordozható, akkumulátoros Monster Blasterre akár egy mikrofon is rádugható, így énekelhetünk, rappelhetünk is a hallgatóságunknak.

A Monster elvitte Berlinbe a már korábban bemutatott, hordozható nagy teljesítményű hangrendszerét, amelyet a nyolcvanas években népszerű, kazettás, úgynevezett gettóblaszterek modern utódjának szánnak.

Monster Blaster
Monster Blaster [+]

A fantáziadúsan csak Blaster névre keresztelt, 400 euróba kerülő masinát ki is tudtuk próbálni, és tény, hogy ez is könnyedén vállra vehető, mint elődei. A papíron 90 wattos maximális névleges kimeneti teljesítményt ilyenkor nem is lehet kihasználni (csak ha valaki már alapból süket), hiszen a hangereje tényleg óriási, gyakorlatilag fizikai fájdalmat okoz, ha ilyenkor maximumra tekerik. Rendelkezik két darab lefelé állított mélysugárzóval, 5200 mAh akkumulátora pedig nyolc órányi működéshez szükséges energia eltárolására elég.

Monster Blaster
Monster Blaster [+]

A tartalmak a legegyszerűbben Bluetooth kapcsolaton keresztül juttathatóak el rá, de azért a 3,5 mm-es csatlakozót sem hagyták le róla. Sőt elhelyeztek egy speciális aljzatot is, amin keresztül mikrofon dugható rá, így ha valaki énekelni, vagy rappelni szeretne, miközben zenei kíséretet is szolgáltat a Blaster, az is megoldható.

Azóta történt

Hirdetés