Hirdetés

IFA 2019: 4K LG házimozi projektorok érkeznek Európába

A HU85L és HU70L típusjelzésű modellek az otthonra szánt CineBeam család részei lesznek.

Az LG bejelentette, hogy két új, az otthoni tartalomfogyasztáshoz optimalizált CineBeam családba tartozó, DLP képalkotási technológiára épülő projektort hoz Európába, méghozzá a HU85L és a HU70L típusjelzésű modellek személyében.

LG CineBeam HU70L
LG CineBeam HU70L [+]

A cégtől kapott információk értelmében mindkét termék tisztább és részletesebb képet jelenít meg a hagyományos színkerékkel ellátott vetítőkhöz képest, és kiküszöböli az olyan zavaró vizuális tényezőket, mint a szivárványhatás, az elhomályosodás vagy a színtorzulás. Támogatják a nagy dinamikatartományú anyagok (HDR10) megjelenítését, és megkapták az LG házon belül kifőzött webOS 4.5 okostévé rendszerét, amelynek révén jó pár internetes alkalmazás érhető el közvetlenül.

LG CineBeam HU85L
LG CineBeam HU85L [+]

HU85L

A HU85L projektor egy háromcsatornás lézeres rendszert használ a színgenerálásra, különálló vörös és kék fényforrásait az LG saját színkerékmentes lézeres és LED technológiáival létrehozott zöld szín, valamint egy kék fényforrás egészíti ki. Ez az egyedi kialakítás papíron pontos színmegjelenítést eredményez, amely lefedi a DCI-P3 színtér 97 százalékát. A 2700 ANSI lumen maximális fényáramú termék 5,6 centiméterről 90 hüvelykes kép létrehozására képes, ha pedig 18 centiméterre tesszük a faltól vagy vászontól, akkor 120 hüvelykes képpel számolhatunk.


[+]

HU70L

A kompakt kialakítású, normál vetítési távolságú készülék négy LED fényforrást használ: míg három a vörös, zöld és kék színek létrehozásáért felel, a negyedik a zöld szín dinamikus beállításával gondoskodik a megjelenített kép megfelelő minőségéről. A HU70L maximális fényárama 1500 ANSI lumen, és ha minden igaz, képes a DCI-P3 színtér 92 százalékos lefedésére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés