Hirdetés

IFA 2016: novemberben jön a Grundig OLED tévéje

A 65 hüvelykes, síkképernyős 4K HDR modell sajnos bántóan drága lesz.

Annyi más kisebb-nagyobb céghez hasonlóan a Grundig bemutatta IFA-n új OLED televízióját, amely ráadásul Ultra High Definition felbontású, és támogatja a nagy dinamikatartományú, azaz HDR tartalmak megjelenítését is.

Grundig OLED tv
Grundig OLED tv [+]

A 65 hüvelykes képátlóval bíró, LG panellel ellátott készülék már novemberben a boltokba kerül, tehát már a karácsonyfa alá is be lehet állítani, viszont első hallásra dermesztő az ára, ugyanis 6000 eurót kell majd érte fizetni. Ennyi pénzért pedig az ember már kap egy 4.0 csatornás hangprojektorral kiegészített LG csúcsmodellt is. Ez a Grundig egyébként azért már nem teljesen az a Grundig, mint amire a legtöbb ember gondolna, hiszen a márka már jó ideje a török KOC holding (Arcelik, Beko stb.) tulajdonában van.

Grundig OLED tv
Grundig OLED tv [+]

Sikerült beszélni a standjukon egy török menedzserrel is, aki elárulta, hogy a fejlesztések körülbelül harmada továbbra is Németországban zajlik, viszont a gyártás, összeszerelés már Törökországban, Isztambulban történik. Kérdeztük, hogy várható-e, hogy Magyarországon is felbukkan ez a televízió valamikor, de erre vonatkozóan semmilyen konkrét információval nem szolgált. Maga a tévé egyébként teljesen korrektnek tűnt, mind dizájn,mind a képminőség szempontjából, kérdés, hogy ennyi pénzért van-e esélye a sikerre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés