Hirdetés

IFA 2019: projektor a mobil generációnak

Az Acer C250i kifejezetten a mobilozóknak készült – extraként pedig egy különleges hővezető lapkára is bukkantunk a standon.

C250i néven mutatta be legújabb szuperhordozható projektorát az Acer, és ez a termék egyáltalán nem a hagyományos üzleti szegmenset célozza, hanem inkább azokat a felhasználókat, akik mobiltelefonon néznének filmet, YouTube-ot, mindezt pedig bárhol és bármikor szeretnék megtenni.


[+]

Az érdekes, kicsit megcsavart hasábra emlékeztető külső nem csak dizájn, hanem valódi célja is van: bár el nem gurul, lehetővé teszi a készülék különböző szögekbe „állítását”, ha erre lenne szükség a rendes vetítéshez. Természetesen a C250i a két végére is felállítható, ezt pedig érzékeli, és ilyenkor portré módra vált – tökéletes azokhoz a művekhez, amelyet készítőjük állított mobiltelefonnal rögzített.


[+]

A jövő év elején, 480 dolláros áron érkező projektor Full HD felbontást és 300 lumen fénysűrűséget ígér, van benne 2x2,5 wattos hangrendszer, beépített akkumulátorával pedig 5 órán át működőképes, továbbá szükség esetén póttöltőként is bevethető.


[+]

A projektoron túl kiállítottak még egy Predator PowerGemnek nevezett hővezető lapkát is, ami a cég állítása szerint a réznél négyszer jobb hővezető képességű, és ennek köszönhetően akár 12,5%-kal magasabb órajel sajtolható ki a processzorokból. A lapka felépítéséről nem sok minden derült ki, mint ahogy működés közben sem láttuk – a tervek szerint később a Helios 700 és az Orion 9000 új változataiba kerül majd be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés