Hirdetés

IFA 2017: bővíti a Flip sorozatot az ASUS

Ez egyrészt a Computexen bemutatott Flip S frissítését, másrészt a Flip 14 és Flip 15 modellek érkezését jelenti.

Nagy lelkesedéssel mutatta be az ASUS a Computexen a Flip S átalakítható notebookot, ami akkor a világ legvékonyabb 2-az-1-ben noteszgépe volt – most, az IFA előtti eseményen ennek frissített változatát jelentették be. Igaz, ez a frissítés ezúttal nem szól másról, mint a Kaby Lake-ről Kaby Lake-R-re történő váltásról, a dizájn és a többi hardver maradt a régi. Érkezik viszont két testvér, Flip 14 és Flip 15 néven, szintén átforgatható kijelzőkkel és nyolcadik generációs processzorokkal.


[+]

A két új Flip közül a kisebbik érdekessége, hogy a Core i7 CPU mellé NVIDIA MX150 GPU-t is kapott, ezen felül 16 GB RAM és 512 GB-nyi SSD található benne, a 14 hüvelykes Full HD kijelző pedig vékony kávás, így a készülék méretei egy 13 hüvelykes noteszgépéhez állnak közel. Aki most esetleg arra gondol, hogy szép dolog az MX150, de diszkrét grafikának akkor van értelme, ha játszani is lehet vele, az örülni fog, ugyanis Thunderbolt 3 csatlakozót is kapott a gép, tehát legfeljebb pénztárcánk fog akadályozni egy eGPU használatában.


[+]

A nagyobb Flip 15 nagyon hasonló konfigurációval rendelkezik, de itt már 4K-s panelt is választhatunk, a GPU pedig egy GeForce GTX 1050 lett, illetve az SSD mellé HDD is kerülhet a gépbe, egészen 2 TB-ig.

Mindkét új Flip két színben lesz majd elérhető, a kisebbiknél ezek az Icicle Gold és a Slate Grey, a nagyobbiknál pedig Smoky Grey és Pure Silver névre hallgatnak.

A Flip 14 és 15 pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de ajánlott áruk 800 illetve 900 euróról indul majd.

 

 

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés