Hirdetés

Néhány helyen már kirakatban vannak a GeForce RTX 4070 Ti-ok

Szerbia, Costa Rica, Kína; a sort még valószínűleg lehetne folytatni olyan országokkal, ahol érdekesen értelmezik az NDA-t.

Úgy tűnik, hogy bár a hivatalos bejelentésre még néhány napot várnunk kell, egyes kereskedők már elkezdték benépesíteni polcaikat az NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti kártyákkal, legalábbis az u/CouncilorIrissa néven ténykedő Reddit felhasználó fényképe erről tanúskodik.


(forrás: Reddit @ u/CouncilorIrissa) [+]

A közölt anyagon látható, üvegajtós szekrényben egyértelműen az említett vezérlő Gaming OC verziója ácsorog a Gigabyte fémjelzésével, és az ára 172 229 szerbiai dínár (mivel helyileg itt készült a fotó), ami jelen pillanatban mintegy 590 000 forintot jelent hazai viszonylatban. Ez igen durva összegnek tűnhet, azonban Szerbiában nagyon komoly adóterheket vetnek ki a technológiai szektorra (plusz ott van még az idő előtti nyerészkedés kérdésköre), így ez nem kifejezetten mérvadó.


(forrás: Reddit @ u/Linlin-mg) [+]

A poszt alatt az u/Linlin-mg nevű Redditor megerősíti, hogy már Costa Ricában is akad az új Ada Lovelace VGA-kból, amelyek az MSI portfóliójából származnak, noha az áraikat egyelőre nem közölték.


(forrás: Baidu) [+]

Ez nem minden, mert Kínában ugyancsak feltűntek az új széria hírhozói, és egy Baidun olvasható bejegyzésben az MSI két modellje, a GeForce RTX 4070 Ti Ventus 3X, valamint a GeForce RTX 4070 Ti Gaming X lett megörökítve. Míg az előbbi 7200, addig az utóbbi 7600 jüanba kerül (körülbelül 390 000 és 412 000 forint), és bár ez is jóval több, mint amennyinek lennie kellene, a körülményekből kifolyólag még korai volna levonni messzemenő következtetéseket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés