Hirdetés

Egész pofás léghűtések jönnek az Iceberg Thermal névjegyével

A vállalat egyszerű felfogatást használó üdvöskéin alkalmazott ventilátorok fel-le csúsztathatók a bordázaton, ezáltal garantált, hogy a RAM-ok el fognak férni.

A 2019-ben alapított Iceberg Thermal bemutatta legújabb processzorhűtőit, amelyek az IceSLEET G széria képviselőiként érkeznek a pástra. Az első a 156 mm magas, 680 grammos IceSLEET G3, ami egy belépőszintű, három darab, a processzorok kupakjával közvetlen kontaktusban lépő, nikkelezett réz hővezető csővel dolgozó, 160 wattos TDP-ig bevethető megoldás.

Iceberg Thermal IceSLEET G3
Iceberg Thermal IceSLEET G3 [+]

A lamellákra helyezett, folyadékcsapágyas ventilátor percenkénti fordulatszáma 600 és 1200 között variálható, és az 50 cfm-es maximális légszállításához 1,1 mmH2O statikus nyomás, továbbá 20,5 dB-es zajterhelés párosul, miközben RAM-jaink számára 35-56 mm-es hely áll rendelkezésre a bevezetőben már említett, sínes ventilátorkeretnek köszönhetően.

Iceberg Thermal IceSLEET G4 Silent
Iceberg Thermal IceSLEET G4 Silent [+]

A második, 170 wattos TDP-re hitelesített, 720 grammos újonc az IceSLEET G4 Silent nevet kapta, s bár légkavarójának karakterisztikája megegyezik az előbb taglalt márkatársáéval, a hővezető csövek száma négyre emelkedett.

Iceberg Thermal IceSLEET G4 OC Iceberg Thermal IceSLEET G4 OC Iceberg Thermal IceSLEET G4 OC [+]

A harmadik, türkizben és türkiz/feketében készülő, 733 grammot nyomó jövevény IceSLEET G4 OC néven mutatkozik be, és 180 wattos TDP-ig vethető be. Hővezető csövekből újfent négy van, viszont az áttetsző fehér lapátokkal szállított, 16 ARGB LED-del megszórt léghajtó PWM-es vezérlése fürgébb tempót tesz lehetővé, ugyanis a percenkénti fordulatszám 600 és 1400 közé lőhető be. Ebből kifolyólag a légszállítás, a statikus nyomás és a hangerő zenitje 58,5 cfm-re, 1,5 mmH2O-ra, illetve 22,5 dB-re emelkedik.

Iceberg Thermal IceSLEET G4 Midnight
Iceberg Thermal IceSLEET G4 Midnight [+]

Az utolsó újdonság a IceSLEET G4 Midnight, ami specifikációk tekintetében ugyanazt tudja, mint a G4 OC, csak teljesen feketébe burkolózik, beleértve az áttetsző, fényorgonával díszített ventilátort is.


[+]

A tervek szerint a kvartett július végén fog megjelenni az Egyesült Államokban és Kanadában, azonban a többi földrajzi régióban megejtett piaci starttal kapcsolatos információk később látnak majd napvilágot.


[+]

Az árakat még nem ismerjük, de annyi azért bizonyos, hogy az Intel LGA775, LGA115x, LGA1200, LGA1366, plusz AMD Socket FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) és AM4 foglalatokra játszi könnyedséggel felapplikálható termékekre 6 (G3, G4 Silent), illetőleg 2 év (G4 OC, G4 Midnight) garanciát vállal a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés