Hirdetés

A HyperX ultrakönnyű egerei elbúcsúztak a nokedliszaggatótól

Az új Pulsefire Haste-eknek látszólag jót tett a külső-belső ráncfelvarrás, a zsinóros tud 8 kHz-et, és már csak az alsó burkolati elemen maradtak lukacsok.

Az immáron HP égisze alatt ténykedő HyperX frissítette egérkínálatát, és Pulsefire Haste 2, illetve Pulsefire Haste 2 Wireless néven piacra dobta egy már létező termékcsaládjának modernizált iterációit. Ezek a forma szempontjából a karmos fogásokhoz kedvelt Vaxee XE alternatíváinak, tehát egy picivel alacsonyabb és kevésbé csapott farú Logitech G PRO Wirelessnek/G PRO X Superlightnak, netán egy némileg rövidebb Glorious Model O-nak tekinthetők.


[+]

A 124,3 mm hosszú, 66,8 mm széles és 38,2 mm magas, 6 gombos eszközök szimmetrikus kültakarója egy 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s HyperX 26K érzékelőt rejt, ami a specifikációkból ítélve minden bizonnyal egy egyedi SROM-ot használó PixArt PAW3395 egység lesz. A fedélzeti memória egyprofilos, a főklikkek alá "100 milliós" HyperX switch-ek kerültek, és a hason virgin grade PTFE talpak találhatók a cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrű társaságában.


[+]

Míg a 8000 Hz-es polling rate-et támogató madzagos variáns 53, addig a 2,4 GHz-es rádiót, valamint 5.0-s Bluetooth kapcsolatot egyaránt felvonultató "farkatlan" verzió 61 grammot nyom a mérlegen. Az utóbbi jószág megelégszik az 1000 Hz-es USB frekvenciával, és 370 mAh-s akkumulátora legfeljebb 100 órára elegendő energiát tud elraktározni, miközben az alján kialakítottak egy rekeszt a vevőegység tárolására. A kábelek paracordok (HyperFlex 2), és a Pulsefire Haste 2 Wireless esetében természetesen USB Type-C/Type-A típusú.


[+]

A görgőjükön címezhető fényeket hordó, elődeikhez képest változatlan vonalvezetésű pároshoz egy szett grip tape jár a bónusz tappancsokon (meg persze a wireless kivitel toldóadapterén) kívül, szoftveres hátterüket pedig az NGENUITY applikáció biztosítja. A 60, továbbá 90 dollárra árazott, feketében és fehérben egyformán választható rágcsálók 2 éves garanciával már megvásárolhatók a vállalat webshopjában vagy az Amazonon.

Előzmények

Hirdetés