Hirdetés

Bemutatkozott a HyperX belépő szintű fejhallgatója

Kipróbáltuk a kicsit modernizált külsejű Cloud Stingert a magyarországi díszbemutatón.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Kingston almárkája, a HyperX egy új, alapvetően játékosoknak szánt fejhallgatóval lép színre a Stinger személyében. A modell az előzetes információk alapján abszolút életképesnek tűnt, tehát egy olyan gamer headsetnek, amely hosszú idő után sem válik kényelmetlenné, és amely kategóriájában egész jó hangminőséget produkál.

HyperX Cloud Stinger
HyperX Cloud Stinger [+]

A terméket a vállalat hazai képviselete a legautentikusabb helyszínen, egy cybersportokra szakosodott netkávézóban mutatta be. Itt ráadásul ki is lehetett próbálni működés és használat közben. A rövid idő alapján, amit eltöltöttünk a társaságában, azt lehet mondani, hogy igazolta a várakozásokat: kényelmes, hanghibákat nem produkált,a mikrofon is jól szuperált, a hangminősége jó volt, bár az is igaz, hogy csak hosszabb próbálgatás alapján tudnánk erről pontos képet adni. A hivatalos technikai specifikációk szerint egyébként a vállalat termékei között belépő szintűnek számító, zárt rendszerű fejhallgatónál a frekvenciaátvitel 18 Hz és 23 000 Hz közé esik, az impedancia 32 ohm, az érzékenység 102 ± 3 dB, a maximális bemeneti teljesítmény 500 mW. A teljesen saját fejlesztésű HyperX Cloud Stinger már megvásárolható hazánkban is 19 000 forintos áron.

A hivatalos bemutatón Kaszál Norbert a HyperX hazai képviseletének vezetője egyébként elmondta, hogy a márka az elmúlt négy évben körülbelül 200 százalékos növekedést produkált globálisan épp úgy, mint hazánkban. A szűkebb gamer headset szegmenst vizsgálva pedig azt lehet elmondani, hogy a cég a top 3-ban van, de vannak olyan régiók, így például Finnország, ahol egyenesen piacvezető.

Azóta történt

Hirdetés