HyperX Cloud Alpha: újabb gamer headset a népszerű sorozatban

Kétkamrás hangszóróházzal és széleskörű felhasználást biztosító jack dugóval látták el.

A Kingston divíziójának számító HyperX egy újabb Cloud headsettel örvendezteti meg leendő vásárlóit, melynek megjelenését az éppen zajló kölni GamesCom kiállítás idejére időzítettek. Ez nem véletlen, hiszen a vállalat a PUBG eSport torna szponzoraként is jelen van az eseményen. A Cloud Alpha névre hallgató mikrofonos fejhallgató tehát újfent a játékosokat célozza meg elsősorban, de 3,5 milliméteres jack csatlakozójának köszönhetően széleskörű kompatibilitást kínál, így illeszthető mobilokhoz, tabletekhez és asztali vagy kézikonzolokhoz is a jó öreg PC-n felül - ezúttal tehát nincs USB, virtuális térhangzás és beépített hangszínek.


[+]

Az 50 milliméteres neodímium mágneses hangszórókkal dolgozó Alpha elsőként alkalmazza az úgynevezett kétkamrás felépítést, ami a mélyfrekvenciás hangokra lesz jótékony hatással. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen frekvenciatartományban dolgoznak a hangszórók, mekkora érzékenység és impedancia szerepel a technikai paraméterek között, erre ugyanis nem tértek ki a közleményben. Amennyiben a termék honlapja élesedik, úgy ezeket az információkat pótoljuk! Frissítés: A frekvencia-átvitel 13 Hz-27 kHz, az érzékenység 98 dB, az impedancia pedig 65 ohm.


[+]

Az alumínium keretre memóriahabos fülpárnák és puha fejpánt kerül, mindkettő tartós anyaggal borítva a hosszú élettartam érdekében. A  leválasztható, zajszűrős mikrofon egy hajlítható száron kapott helyet, némítása a fejhallgató hangerejével egyetemben a szintén lecsatlakoztatható kábelen elhelyezett vezérlődobozon kapott helyet.

A kábellel együtt 336 grammos (anélkül 298 grammos) HyperX Cloud Alpha szeptember 25-től vásárolható meg 99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés