Hirdetés

Egészen komoly póttöltőket tervezett a Hyper

A HyperJuice 245 W-os fejlesztés GaN és USB-C alapokon is elérhető.

A Hyper bejelentette, hogy két póttöltőt dobnak piacra, amelyek sok tekintetében hasonlítanak egymásra. Többek között ugyanúgy 245 wattig terjed a leadható maximális teljesítményük, és megfelelnek az USB Power Delivery 3.0-s szabványának, továbbá négy darab USB Type-C interfész került rájuk. Ezen túlmenően a Qualcomm Quick Charge 3.0-t is támogatják, illetve rendelkeznek túláram, túlfeszültség, valamint rövidzár és túlmelegedés elleni védelmekkel.


[+]

Van azonban nem kevés különbség, ugyanis a 105 x 100 x 32 mm-es HyperJuice 245 W GaN Desktop Charger kifejezetten az Apple GaN technológiáját célozza, vagyis erre felkészített eszközök tölthetők vele. Ennek portjai 100 wattos teljesítményszintig működnek, de az összesített limit miatt egyszerre nem tudnak egyenként leadni ennyit.


[+]

A 191 x 81 x 28 mm-es HyperJuice 245 W USB-C Battery Pack már általánosabb megoldás, amivel gyakorlatilag bármilyen USB Type-C-s eszköz tölthető, méghozzá két 100 wattot és két 65 wattot leadó porton keresztül, de összesítve ezek sem használhatók teljesen ki, ha mindegyik aljzat működik. Ennek a fejlesztésnek a különlegessége az OLED Indikátor, amely többek között információkkal szolgál a 27000 mAh-s akkumulátor töltöttségéről, illetve az eszköz leterheltségéről.

A Hyper által fejlesztett HyperJuice 245 W GaN Desktop Charger és HyperJuice 245 W USB-C Battery Pack szállítása már megkezdődött, az áruk pedig rendre 200 és 250 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hyper

Előzmények

Hirdetés