Hirdetés

Hűtőpad széles kijelzős noteszgépekhez

A Cooler Master május végén jelentette be főként asztali számítógépeket helyettesítő, úgynevezett dtr notebookokhoz szánt hűtőjének megújított, NotePal névre keresztelt változatát. A széria a széles kijelzővel ellátott noteszgépek divatjához igazodva most két új modellel gyarapodott; NotePal W1 néven 15-17 colos, széles megjelenítővel rendelkező notebookok alá való hűtőket dobott piacra a gyártó.

Az alumíniumötvözetből készült R9-NBC-AWA két 70 mm-es ventilátorral rendelkezik, melyek 1500 rpm fordulatszám és 21 dB(A) zajszint mellett 9,5 cfm légszállítást biztosítanak. Az R9-NBC-AWB jelű típus az előbbivel azonos, 40 x 30 x 4,2 cm méretű, azonban kettő helyett három légcsavarral bír. Érdekes módon a gyári adatlapon mind a zajszint, mind a légszállítás tekintetében a fentiekkel megegyező értékeket tüntettek fel.

Mindkét hűtőpad USB portról nyeri táplálását, és egy kétportos USB hubot is tartalmaznak. Fekete és ezüst színben kaphatók, ezeket a típusjelhez ragasztott K, illetve S betű különbözteti meg. A kényelmesebb használat érdekében a gépet fogadó felület enyhén döntött, azonban mivel elöl egy kis perem akadályozza meg a lecsúszást, vásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy ez nem ütközik-e a notebook előlapján található csatlakozókba vagy kezelőszervekbe. A NotePal W1 ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

  • Óriások földjén

    Számítógépünk TFT-je sosem lehet elég nagy, és egyesek szerint ugyanez igaz a hordozható változatokra is. Négy 17 colos kijelzővel szerelt notebookot teszteltünk.

Előzmények

Hirdetés