Hirdetés

Tényleg lesz Huawei OLED tévé, ráadásul elég jófajta

120 Hz-es képfrissítési rátával, HDR támogatással, beépített kamerával, és komoly integrált hangrendszerrel érkezik az X65.

Tavaly kaptak szárnyra olyan híresztelések, hogy 2020-ben a Huawei is színre lépne egy OLED televízióval. Nos a pletykák igaznak bizonyultak, hiszen a cég bejelentette, hogy tényleg piacra dob egy ilyen jellegű készüléket.

A Huawaei X65 típusjelzésű termékbe az LG Display által gyártott 65 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítési rátát produkáló OLED panel kerül. A nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítése is megoldott, és a termékbe az átlagosnál jóval erőteljesebb, 14 hangszóróból álló, 75 wattos integrált hangrendszer került.

A modellt ellátták egy beépített 24 megapixeles kamerával, amely a videótelefonálás mellet a gesztusalapú vezérlést is lehetővé teszi. A tévébe saját fejlesztésű Honghu 898-as SoC, 6 GB RAM és 128 GB adattárolásra szolgáló memória kerül. Mindez azt jelzi, hogy mindenki másnál nagyobb szerepet szánnak a különféle netes tartalmaknak, és a termék valószínűleg jó grafikájú, erőforrásigényes játékok futtatását is lehetővé teszi. A Huawei X65 Kínában már előrendelhető 25 000 jüanos, azaz 1 159 000 forintos áron. Ez az összeg is azt jelzi, hogy a cég egyértelműen a prémium kategóriát kívánja meghódítani a készülékkel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés