Hirdetés

HRP dealernap 2007: húsz év távlatában

Idestova húsz éve tölt be meghatározó szerepet a hazai számítástechnikai kereskedelemben a HRP Hungary Kft., mely az egy cégcsoportba tartozó négy tagvállalaton keresztül a magyarországi informatikai viszonteladók közel 85 százalékával áll kapcsolatban. A jubileum kapcsán tartott, számos szakmai előadást és tájékoztatót magában foglaló 2007-es dealernap előadásairól idén élőben tudósít a Prohardver! hírrovata.

A dealernapot bevezető sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a HRP Hungary Kft. idén is több új disztribúcióval, gyártóval bővítette portfólióját, így ettől az esztendőtől az eddigi ismert és elismert IT-cégek mellett a Toshiba, az AMD és a Genius termékkínálata is megjelent a cég választékában.

A vállalat az év második felében egy új, egyelőre csak asztali PC-kből álló brandet vezet be a piacra Intensa néven. A minőségi alkatrészekből összeállított komplett számítógépekre – melyek közt információink szerint kimondottan játékfelhasználásra épített konfigurációk is lesznek – három év jótállást vállal a cég. Az Intensa konfigurációkkal elsősorban az egyéni, otthoni felhasználók, valamint a kis- és középvállalkozások igényeit szolgálja ki a vállalat, mely a közbeszerzési tendereken is versenyeztetné saját összeszerelésű számítógépeit.

A HRP Hungary Kft. 2007-es dealernapjának eseményeiről folyamatosan beszámolunk lapunk hasábjain.

Azóta történt

Hirdetés