Hirdetés

A HP termetes, 1440p-s monitorja 165 Hz-es képfrissítéssel érkezik

A HP – persze nem egyedüliként – ismét bebizonyította, hogy egy gaming képernyőnek nem feltétlenül kell úgy kinéznie, mintha a búcsúból szalajtották volna.

A HP egy új, 32 hüvelykes, 85 százalékban újrahasznosított anyagokból készült kijelzővel bővítette portfólióját, amelyet elsősorban játékos kedvű felhasználóknak szántak.


[+]

A nemes egyszerűséggel X32-nek nevezett megoldás egy pszeudo-10 bites IPS panelt kapott, melynek 2560 x 1440 pixeles felbontása mellé AMD FreeSync Premium támogatással megtoldott, 165 Hz-es képfrissítési ráta, a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarány, 400 cd/m²-es maximális fénysűrűség és 1 ezredmásodperces GtG válaszidő társul. A 99 százalékos sRGB színtérlefedettséggel megjeleníthető színek száma 1,07 milliárd, s ahogy az a fényerőből sejthető, akad HDR400-as minősítés, bár ez inkább csak hangzatos fegyvertényként értékelhető, mintsem hasznos extraként.


[+]

Az állítható magasságú és dönthető talppal rendelkező periféria csatlakozópaneljére egy 1.4-es DisplayPort, illetve egy 2.0-s HDMI bemenet került a kötelező audio jacken kívül, de az alternatív rögzítés híveinek örömére a 100 x 100 mm-es VESA furatok sem hiányoznak a termék repertoárjából. A konzolokkal is problémamentesen összeboronálható, friss modell 350 fontos áron hamarosan megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés