Hirdetés

HP Spectre 32 Studio Display 4K-s VA panellel: félig monitor, félig majdnem tévé

A HP-től nem állnak távol a profi monitorok, és az úgynevezett Media Display-nek nevezett Envy megjelenítők sem, amelyeket kifejezetten azok számára ajánlanak, akik tévészerű élményt szeretnének az asztalukon tudni, de elsősorban 32 és 34 hüvelykes monitorként kell helyt állniuk WQHD felbontásukkal. E sorozat mellé érkezik a Spectre 32 Studio Display, ami az UHD (3840x2160 képpontos) felbontásra gyúr, és még inkább a multimédiás felhasználást helyezi előtérbe.


[+]

A 32"-es megjelenítő már megjelenését tekintve is egyfajta hibridnek fogható fel, hiszen dönthetőséget kínáló állványa inkább a hagyományos asztali monitorokat idézi (de levehető és VESA fali konzolra is felszerelhető), míg az oldala helyezett hangszórók egyfajta tévés külsőt csempésznek az összképbe, tévéuner viszont nincs benne. A hófehér ház nem éppen vékony, de el kellett benne férnie a két oldalra helyezett, egyenként 6 wattos DTS Sound hangszórónak és a két hátsó passzív meghajtónak, ami a mélyebb tartományok előállításáért felelős.


[+]

A kép megjelenítését végző UHD-s panel VA-típusú, ami 178/178 fokos betekintési szögeket és 3000:1 natív kontrasztarányt ígér. A HP ugyan nem írja, de nagy valósínűséggel a 60 hertzes megjelenítés nem okoz gondot, aminek kiszolgálása DisplayPort-on és HDMI 2.0-n egyaránt történhet, emellett ellátták egy HDMI 1.4/MHL bemenettel is, sőt még az USB elosztó és a 3,5 mm-es jack hang ki- és bemenetek sem maradtak le róla. Mindezek tetejébe egy egyszerű távirányítót is mellékel a gyártó, hogy távolról is kényelmesen lehessen hangerőt állítani, ki- és bekapcsolni, bemenetet váltani.


[+]

A HP Spectre 32 Studio Display a nyáron érkezik 1200 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés