Hirdetés

A HP őszre ígéri a világ legkisebb multifunkciós nyomtatóját

A HP bemutatta legújabb multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes DeskJet All-in-One nyomtatóját, amely 3720 jelzést viseli. Az újdonság fő előnye, hogy kategóriájában a világ legkisebb megoldásának számít, hiszen 142 x 403 x 177 mm-es kiterjedésű és csupán 2,33 kg-ot nyom a mérlegen.

A kis méret és tömeg azonban nem jelent hátrányt, ugyanis 4800x1200 dpi-s felbontás melletti nyomtatásra képes monokróm oldalak esetén 7,5, míg színes oldalak mellett 5,5 oldal/perces – ISO szabvány szerint mért – sebességgel. Ugyanakkor a tartalomtól függően a HP szerint elérhető a 10 és 8 oldal/perces tempó is.

Az A4, B5, a A6 és DL envelope papírokat kezelő, halknak mondható tintasugaras nyomtató a HP 304 black és 304 tri-colour patronokkal kompatibilis, amelyek normál és XL kapacitással is elérhetők. Ezen belül is a fekete nagyjából 120 és 480, míg a színes 100 és 330 oldalra elég, továbbá a lapadagoló 60 lapot képes tárolni, a havi terhelhetőség pedig ezer oldal.

A szkenner 1200x1200 dpi-s felbontással működik és egy A4-es oldalt 15 másodperc alatt olvas be. Természetesen ezzel az egységgel a rendszer másolni is tud.

A DeskJet 3720 manapság fontosnak mondható képessége még az okostelefontól és tabletről való nyomtatás lehetősége, amit a HP All-in-One Remote mobilalkalmazás biztosít. Az ingyenes applikáció segítségével a nyomtatás mellett a másolás és a vezeték nélküli szkennelés is kezelhető iOS, Android és Windows operációs rendszert használó eszközökön. Mindemellett elérhető a Wi-Fi Direct is, ami megkönnyíti a mobil eszközök kapcsolódását.

Fontos alkalmazás lehet még a HP Social Media Snapshots, ami a Facebook, az Instagram, illetve az okostelefonokról származó tartalmak nyomtatását teszi egyszerűvé, amelyekhez külön megvásárolható a HP 4x5-ös fotópapír is. További adalék, hogy a HP Printbot alkalmazás segítségével a Facebook Messengerből küldhetők azonnal papírra a tartalmak, de az applikáció ezt leszámítva képes a nyomtató előzményeinek újranyomtatására, illetve segít a szükséges cserekellékek megrendelésében is.

A HP DeskJet 3720 a vállalat adatai szerint az ősz folyamán érkezik Magyarországra, a várható ára azonban ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés