Hirdetés

HP Compaq L2311 monitor beépített webkamerával és notebook port replikátorral

A HP várhatóan a CES-en mutatja be először a közönség számára a Compaq L2311c Notebook Docking névre hallgató kijelzőjét. A 23"-es, 1920x1080 képpont megjelenítésére alkalmas LED háttérvilágítású kijelző első ránézésre átlagos jellemzőkkel bír, leszámítva a magasságállítási és pivot lehetőséget.


[+]

A TN+film paneles monitor válaszideje 5 ezredmásodperc, maximális statikus kontrasztaránya 1000:1-hez, maximális fényereje pedig 250 cd/m², és a hagyományos képbemenetek között csak egyetlen analóg D-Sub bemenet található. A monitor izgalmas részét tehát nem ez, hanem a négyportos USB HUB (2 x 2.0 és 2 x 3.0), az RJ-45 port és a beépített 720p-s webkamera képezik, melyek a kijelzőn található USB 3.0-s upstream port notebookhoz való csatlakoztatását követően lépnek működésbe – illetve a kép is ezen a kábelen keresztül jut el a monitorba.


[+]

Egy jó dokkolóhoz vagy port replikátorhoz hasonlóan az L2311c-ről egy kábel segítségével egyes HP notebookok töltése is megoldható lesz, de ennek pontos működését a gyártó még nem ismertette – az erre szolgáló csatlakozók viszont láthatók az alábbi képen. Azt viszont már tudni, hogy a HP Compaq L2311c árusítása még ebben a hónapban megkezdődik, ára pedig 319 dollár lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés