Hirdetés

CES 2019: AMOLED kijelzős notebook és 4K-s Spectre Folio a HP standján

Az idei CES-en a HP Spectre x360 15 mellett a burgundi vörös színnel és a magasabb felbontású kijelzővel felturbózott 2-az-1-ben notebook is tiszteletét tette.

A 2019-es CES kiállításról természetesen a legendás amerikai gyártó sem maradhatott le, erre az eseményre időzítették többek között a Spectre x360 15 frissített kiadását, mely a világ első 15 hüvelykes AMOLED panellel szerelt noteszgépe lett. A 360 fokban kihajtható kijelzőt a Samsung szállítja, 4K felbontása mellett pedig HDR tanúsítvánnyal, illetve 500 nites maximális fényerővel is büszkélkedhet.

HP Spectre x360 15
HP Spectre x360 15 (forrás: PROHARDVER!) [+]

Bár a részletes specifikációkat még nem ismertette a vállalat, annyit biztosan lehet tudni, hogy a négymagos, Whiskey Lake lapkára épülő Core i7 processzor mellé legfeljebb 16 GB memóriát és 512 GB kapacitású SSD-t rendelhetünk, míg a monitor meghajtásáért az NVIDIA GeForce MX150 grafikus vezérlő fog felelni. Az újdonságól elérhető lesz egy nem OLED panellel szerelt verzió is, amelyben már erősebb, hatmagos processzor fog helyet kapni egy NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus vezérlő társaságában. Csatlakozók tekintetében mindkét esetben be kell érnünk egy töltésre is használható USB Type-C, egy USB Type-A és egy HDMI porttal. A HP Spectre x360 15 idén márciusban kerül a boltok polcaira, a várható árazásról azonban nem esett szó.

HP Spectre Folio
HP Spectre Folio (forrás: PROHARDVER!) [+]

A Spectre sorozat nemrég bemutatott Folio tagjának, 4K felbontású érintőkijelzővel szerelt változatát is bejelentették. A frissített modell nem csak több pixelt kapott, de új, „Bordeaux Burgundy” színű bőrborítással is ellátták, ezzel megkülönböztetve az eddig megvásárolható verziótól. Az újdonság már rendelhető a gyártó weboldaláról, 1310 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés