Hirdetés

Hordozható munkaállomások az MSI-től

A WS66 és WS76 megfelel az NVIDIA Studio specifikációknak, grafikus teljesítményben tehát biztos nem szűkölködnek.

Két új hordozható munkaállomás érkezését jelentette be az MSI: a WS66 és WS76 az NVIDIA Studio követelményeinek megfelelő hardverrel érkezik, ami itt opcionálisan 11-ik generációs Core i9 processzort, NVIDIA RTX A5000 vagy A3000 GPU-t és gyárilag kalibrált IPS kijelzőket jelent. A két modell közül a kisebbik, a 15,6”-es kijelzővel szerelt WS66 esetében választhatunk a 100% AdobeRGB színteret kínáló UHD és a „közel” 100% sRGB-t kínáló FHD panel között. Ezzel szemben a nagyobbik, a 17,3”-es képernyővel rendelkező WS76-nál nincs kecmec, be kell érjük egy VESA HDR 1000-es, MiniLED háttérvilágítást használó, 100% DCI-P3 színtérrel rendelkező UHD egységgel.


[+]

A fő komponensek mellett természetesen akár 64 GB RAM és két M.2 SSD is kerülhet a gépekbe, melyek 2,5 Gbps-os Ethernet csatlakozóval, ujjlenyomat olvasóval és 99,9 Wh-s akkumulátorokkal is rendelkeznek. A részletesebb specifikációk az alábbi képen láthatók:


[+]

Az új WS széria mellett frissítették a szintén munkaállomásként aposztrofált WE, illetve az inkább üzleti fókuszú WF családot is, ezek új specifikációi a következők:


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés