Hirdetés

Hőmérőnek is elmegy a Thermaltake új ventilátora

Különleges rendszerhűtő ventilátort mutatott be a napokban a hűtési megoldásaival, számítógépházaival, valamint PC-s tápegységeivel ismertté vált Thermaltake. Az iFlash+ nevet viselő újdonság a manapság oly divatos LED-es hűtőventilátorok közeli rokona, mindazonáltal túlmutat a világító, villogó légkavarókon – ez a típus ugyanis ventilátorlapátjai és egy kivetítőrendszer segítségével szöveget is képes kirajzolni.

A 12 centiméteres oldalméretű iFlash+ lapátjaira nyolc vörös fényű LED rajzolja ki működés közben a Thermaltake szót, a dizájnelem azonban az önreklámon kívül hasznos funkcióval is rendelkezik; a gyártó neve mellett, illetve azzal felváltva „megjeleníti” az aktuális környezeti hőmérsékletet is, tehát hőmérőként is szolgál. A siklócsapágyas, 1800 fordulat/perces motorral felszerelt iFlash+ 25 dB zajt keltve működik, a ventilátor az adatlap szerint percenként 63 köblábnyi levegő átmozgatására képes.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a hagyományos ventilátorokhoz képest mennyi felárral kell számolnia annak, aki a Thermaltake hőmérsékletet is kijelző légkavarója mellett dönt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés