Hirdetés

Csalódást keltő a Hitachi nagy, N1 szériás új tévéje

Volt olyan idő, amikor a Hitachi simán tartotta a lépést a tévés iparág vezető szereplőivel, legalábbis ami az innovációs fejlesztéseket illeti, de most nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat kissé lemaradt a vetélytársaktól.

Hitachi L50-N1
Hitachi L50-N1 [+]

A konszern által például most bemutatott, 50 hüvelykes képátlójú, N1 szériába tartozó televíziója, az L50-N1, egy olyan darabnak tűnik, amely már három éve se keltett volna különösebb feltűnést. A LED háttérvilágítású, VA LCD penelekkel ellátott készülék természetesen biztosítja a Full HD tartalmak megjelenítését, rendelkezik digitális tunerekkel, és a tv adások USB-n keresztül csatlakoztatott adattároló egységre történő rögzítését is biztosítja.

Viszont például a 3D tartalmakkal már nem boldogul, és különféle internetes alkalmazások elérését sem teszi lehetővé, valamint a böngésző is hiányzik belőle. Az 1550 dollárba kerülől készülékbe mindössze két darab hétwattos hangsugárzó került, szóval bombasztikus hangzást felesleges lenne tőle várni. A más tévéknél megszokott ultravékony káváknak, és a különleges dizájnelemeknek itt nyoma sincs, a Hitachi döntéshozói maradtak a lakkfekkete színezésnél, és a megszokott formai elemeknél.

Előzmények

Hirdetés