Hirdetés

Igen baráti árazású Hitachi 4K tévék a horizonton

A Roku smart platformmal ellátott három készülék a HDR tartalmakkal nem boldogul, ami az árukat látva annyira nem is meglepő.

A Hitachi már jó ideje nem számít a tv piac megkerülhetetlen szereplőjének, de ettől függetlenül a japán vállalat időről időre azért jelentkezik néhány új készülékkel. Most azt jelentették be, hogy színre lépnek három új, Ultra HD felbontású modellel, amelyek ára kellemesen barátságosnak tűnik.

Hitachi 50R8
Hitachi 50R8 [+]

Az 50 hüvelykes 50R8 ára 500 dollár, az 55 hüvelykes változatért 600-at, a 60 hüvelykesért pedig 1000 dollárt kérnek el. A modellek nem teszik lehetővé a nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmak megjelenítését, viszont az okostévé rendszer nem hiányzik belőlük. A vállalat is az egyre több gyártó által favorizált Roku TV rendszer mellett tette le voksát, amely elsősorban az online tartalomszolgáltatásban erős. Jelenleg közel 3500 különféle webes csatorna, videómegosztó, filmes oldal stb.  érhető el a segítségével, köztük olyanok, mint a Netflix, a Hulu, az HBO Now vagy az Amazon Video. Mivel a Hitachi rendelkezik európai kirendeltséggel, és a tévéik hazánkba is eljutnak, van rá esély, hogy ezek az új készülékek is felbukkanhatnak Magyarországon valamikor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés