Hirdetés

Új Hisense QLED tévé a láthatáron

Az E7HQ nem Mini LED-es, és a cég saját okostévé rendszerét használja.

A Hisense továbbra is keményen dolgozik azon, hogy minél erősebb pozíciókat építsen ki a televíziós szektorban. A vállalat most azt jelentette be, hogy egy új készülékkel lépnek színre, amely a jelek szerint a középkategória és a felsőház közé tehető.

Hisense E7HQ
Hisense E7HQ

A Hisese E7HQ nevű modell saját fejlesztésű kvantumpontos LED LCD (QLED) panelt, és házon belül készülő, Hi-View képfeldolgozó lapkát használ. A fejlesztés 43, 50, 55 és 65 hüvelykes változatban érhető majd el, egyelőre még ismeretlen áron.

A termékbe Direct-LED háttérvilágítás került, azaz nem kapta meg a fejlettebb Mini LED technológiát, de legalább az összes modell 4K felbontással és HDR (Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG) támogatással kecsegtet. A legnagyobb változata kétszer 10 wattos, az 55 és 50 colos kétszer 8 wattos, a legkisebb pedig kétszer 7 wattos rejtett hangsugárzókat kapott, ami azt sejteti, hogy a hangminőség azért nem lesz eget rengető. A tévé a cég saját VIDAA 5.0 okostévé rendszerét használja, amely külsejében meglehetősen hasonlít az Android TV rendszerre, de annál lényegesen kevesebb internetes alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé.

Előzmények

Hirdetés