Hirdetés

Hangtalan Radeonnal bővül a HIS iSilence sorozata

A HIS bejelentette az AMD Radeon HD 7730-as VGA iSilence 5 jelzésű változatát, mely termék a passzív hűtéssel próbálja csábítani a vásárlókat. Az újdonság az AMD Cape Verde kódnevű cGPU-jára épül, mely 384 darab aktív shader részelemmel dolgozik, a 128 bites memóriabuszhoz pedig 2 GB fedélzeti memória kapcsolódik. A hangtalan újdonság gyári tuningot nem alkalmaz, így a lapka 800 MHz-en ketyeg, míg a DDR3 szabványú memóriák effektív órajele 1,6 GHz.


[+]

A VGA pontos energiaigényről nincs információ, de a hírek szerint nagyjából 45 wattos TDP fogyasztással rendelkezik, ami tulajdonképpen a négy hővezető csővel dolgozó méretes bordát tekintve bőven elvezethető ventilátor nélkül. A DirectX 11.2-t támogató VGA-n – érthető okokból kifolyólag – nem található PCI Express tápcsatlakozó, a hátoldalon sorakozó kimenetekből pedig egy dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a-s és egy D-Sub interfész található.


[+]

A HIS Radeon HD 7730 iSilence 5 forgalmazása heteken belül megkezdődik, ám az ajánlott fogyasztói árról még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HIS

Előzmények

Hirdetés