Hirdetés

Hibrid vezeték nélküli headsettel jelentkezett a LucidSound

Az LS50X Xbox konzolokkal és Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló eszközökkel egyaránt kompatibilis.

A LucidSounds nemrég piacra dobta legújabb mikrofonos fejhallgatóját, melyet elsősorban Xbox konzolokhoz szánnak, de a beépített Bluetooth modulnak köszönhetően okostelefonokkal, tabletekkel, notebookokkal, illetve az arra alkalmas asztali számítógépekkel is tudjuk majd használni. Az ugyan nem tiszta, hogy a Microsoft konzoljával Xbox Wireless kapcsolaton, vagy a mellékelt USB-s vevőegységen keresztül kommunikál (a termékoldal ábráiba mindkét módot beleláthatjuk), utóbbi megléte azonban tény, ahogy az is, hogy az LS50X valamilyen formában biztosan kompatibilis az említett eszközzel.


[+]

A kétféle kapcsolat akár egymással párhuzamosan is működhet, így olyan felhasználási mód is lehetséges, hogy Xboxon játszunk, miközben okostelefonunkról hallgatjuk a zenét, telefonálunk, vagy épp egy számítógépen futó programon (Discord, Skype, Messenger, stb.) keresztül kommunikálunk csapattársainkkal az Xbox saját megoldása helyett.

A 408 grammos headset alumínium, műanyag és műbőr anyagokból áll, utóbbival nem csak a fejpánton, de a memóriahabbal és hűsítő géllel töltött fülpárnákon is találkozhatunk. Az 50 mm átmérőjű, legfeljebb 97 dB-re képes, Dolby Atmos és Windows Sonic támogatással felvértezett hangszórók hangerejét a driverek külső oldalán elhelyezett, szépen integrált tárcsával szabályozhatjuk, míg a gyártó logóját is magán viselő elem többfunkciós gombként funkcionál. A hangrögzítésről a tartozékként kapott, levehető mikrofon mellett egy integrált példány is gondoskodik, így a headsetet mobillal, út közben használva sem vonjuk magunkra környezetünk figyelmét. A dobozban a mikrofon mellett találunk még egy jack-jack vezetéket és egy USB-C töltőkábelt, mellyel a 20 óra üzemidőre képes telepet tölthetjük fel, valamint egy párnázott hordtáskát és a már említett vevőegységet.


[+]

A LucidSound LS50X Wireless Hybrid Headset már rendelhető a nagyobb külföldi webáruházakból 249,99 dolláros áron, a hazai bevezetésre azonban a vállalat korábbi szokásának megfelelően nem sok esélyt látunk.

Érdekesség, hogy az LS50X-ből korábban már piacra került egy Snoop Dogg nevével fémjelzett limitált kiadás is, mely fehér színében és a rapper logójával díszített fejpántban különbözik a most piacra dobott alapmodelltől, ezt a verziót 299,99 dollárért tudjuk bezsákolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés