Hirdetés

Hibrid tévévevő ütőképes funkciólistával

A Leadtek bemutatta legújabb hibrid tévévevő kártyáját. A WinFast DVR3100 H félmagas, PCI csatolós áramköri lapján egy Xceive szilíciumtuner mellett Conexant CX23418 és Intel CE6353 chipek találhatók, igazán figyelemreméltóvá téve a kártya funkciólistáját. Az eszköz képes analóg (PAL, SECAM, NTSC) tévécsatornák, digitális (DVB-T) tévé- és rádióműsorok, valamint FM rádió vételére. Természetesen videók digitalizálásához is használható, sőt az átlagtól eltérően ehhez nem csupán S-Video és kompozit bemenetet kínál fel – szokásosan sztereó hang kíséretében –, hanem komponens videobemenettel is rendelkezik. A normál és nagy felbontású tartalmakat támogató kártya hardveres MPEG-2 kódolással tehermentesíti a központi processzort.

A Leadtektől elvárható módon a hardver képességeit a mellékelt szoftvercsomag teszi teljessé. A WinFast PVR2 program a részletes beállítási lehetőségeken kívül time-shiftinget, közvetlen és előre programozott rögzítést (digitális műsorok esetében akár EPG-vel), optikai korongokra mentést nyújt, a két egyszerre kezelt tévéadás, illetve videostream képének megjelenítésére is többféle megoldás lehetséges. Multiple Video Processing (MVP) üzemmódban két Leadtek tévévevő legfeljebb négy élő csatornája kezelhető egy időben.

A WinFast Movie egyebek mellett a konvertálásban segédkezik, elterjedt lejátszókhoz, mint amilyen a PSP vagy az iPod, előre definiált sémákat tartalmaz. Videoszerkesztéshez a Ulead VideoStudio 10 SE áll rendelkezésre, míg az Orb révén a kártya által fogott tévéadást távolról, az interneten keresztül követheti a felhasználó. Az otthoni vezérlést infrás távirányító teszi kényelmessé, a Deluxe változat vásárlói pedig egy CardMate nevű kiegészítőt is kapnak, melyre egyszerre rácsatlakoztatható az analóg és digitális tévéantenna.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés