Hirdetés

Headsetekkel újít az AOC

A monitorjairól ismert vállalat két új, játékosoknak szánt fejhallgatóról rántotta le a leplet.

Az AOC neve általában monitorokkal kapcsolatos híreknél szokott felbukkanni oldalunkon, most azonban más típusú perifériákkal készült a vállalat, konkrétan a GH200 és GH300 névre keresztelt headsetekkel.

[+]

Az over-ear kialakítású fejhallgatók 50 milliméteres driverekkel, leválasztható, flexibilis, a GH300 esetében némítást jelző LED fényforrással ellátott mikrofonnal és szövet borítású, hangerőszabályzóval, illetve mikrofont némító gombbal felvértezett vezetékkel lettek ellátva. Utóbbi mindkét fejhallgatón 2 méter hosszú, ám míg a GH200 kábelének végén jack csatlakozó fityeg (ezzel biztosítva a szélesebb körű kompatibilitást), addig a GH300 már USB kábelt kapott. A más típusú csatlakozóra a virtuális 7.1 csatornás térhangzás és a beépített RGB LED-ek okozta extra energiaigény miatt volt szükség, továbbá a vezetékbe épített hangkártya lehetővé teszi a 24 bites, 96 kHz mintavételezésű anyagok megszólaltatását.


[+]

A véleményünk szerint egyébként jól kinéző, egyáltalán nem bazári hatású headsetek a tervek szerint májusban kerülnek piacra, a GH200-ért 39, a GH300-ért pedig 49 fontnak megfelelő összeget kell majd fizetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés