Hirdetés

Háztrió és dokkoló a Sharkoontól

A Sharkoon a tavasz beköszöntével belehúzott. A népszerű vállalat bejelentette a T5 Economy, T9 Economy és T9 Value névre keresztelt házakat, melyek 475 x 200 x 440 mm-es kiterjedésűek. Az utóbbi T9-es termékek ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és kilenc darab 5,25 hüvelykes rekeszt kínálnak. A 3,5 colos meghajtók átalakítókkal építhetők be. A T5-ös verzió esetében már be kell érni öt darab 5,25”-es fiókkal, a rejtett 3,5”-es rekeszek száma pedig öt lesz.

Sharkoon T5 Economy Sharkoon T5 Economy
Sharkoon T5 Economy [+]

A feketére festett újdonságok I/O panelje elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB csatlakozóval rendelkezik. A Economy jelzésű modelleknél mindegyik aljzat 2.0-s, ám a Value esetében az egyik csatlakozó 3.0-s kiépítésű. Ezenkívül az utóbbi ház belseje színesebb a testvérmodelleknél, egészen pontosan az alaplapot tartó tálca pompázhat piros, zöld vagy fehér árnyalatban.

Sharkoon T9 Economy Sharkoon T9 Economy
Sharkoon T9 Economy [+]

A hűtés szempontjából a T5 Economy egy előlapi 12 cm-es légkavaróval rendelkezik, de a hátlapra és az oldallapra további három ventilátor helyezhető. T9 Economy ennél szegényebb, ugyanis nem tartalmaz aktív hűtést, de az előlap és a hátlap egy-egy, míg az oldalsó panel két darab 12 cm-es szélgépet fogad. A T9 Value a legfelszereltebb a hűtők szempontjából, ugyanis két előlapi és egy hátlapi 12 cm-es ventilátor található benne. Ezek mindegyike LED-es világítást kínál az előbbi bekezdésben részletezett alaplapot tartó tálca színéhez igazodva.

Sharkoon T9 Value Sharkoon T9 Value
Sharkoon T9 Value [+]

A Sharkoon T5 és T9 Economy 40, míg a T9 Value 55 eurós árcédulát kap. A termékek szállítása a következő héten kezdődik meg.

A házak mellett a Sharkoon SATA QuickPort Quattro is bemutatkozott, ami egy adattárolókat fogadó dokkoló. A termék SATA felületű SSD, HHD vagy HDD meghajtókkal birkózik meg, melyek lehetnek 2,5 vagy 3,5 hüvelykesek.

Sharkoon SATA QuickPort Quattro
Sharkoon SATA QuickPort Quattro

A 285 x 165 x 95 mm-es eszköz 1 kg-ot nyom, és az aktív meghajtók működését LED-ekkel jelzi. Két beépített ventilátor is található benne, ami a hűtést szolgálja, és ezek fordulatszáma szabályozható is. A termék a számítógéppel eSATA és USB 3.0-s porton keresztül kommunikálhat.

A Sharkoon SATA QuickPort Quattro már elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára kicsivel kevesebb, mint 100 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés