Hirdetés

Házátalakító versenyre hív a Cooler Master

Jó szokásához híven a Cooler Master ismét nyereményjátékot hirdetett, amire hazánk lelkes moddereit is várják. A népszerű házgyártó nagyszabású versenyt indít, melynek középpontjában a számítógépház építése, szépítése illetve átalakítása lesz. A Cooler Master nem aprózta el a dolgot, és a partnercégeknek – AMD, EVGA, Gigabyte, Kingston, PowerColor, THQ és Zotac – köszönhetően az összdíjazás a 15 000 dollárt is eléri, tehát megérheti nevezni.

Két kategóriában lehet indulni, ezek egyike a „Tower Mod”, melynél a Cooler Master bármelyik házát (teljes, midi, microATX, Mini-ITX) használhatjuk kiindulásként. A másik lehetőség a „Scratch Build”, ahol a ház akármilyen anyagból készülhet, de a végeredmény nem hasonlíthat egyáltalán a kezdeti állapotra, és legalább egy Cooler Master terméket fel kell használni hozzá. A két kategóriában a 3-3 dobogóst díjazzák: egy első, két második és három harmadik helyezett lesz. Emellett az EVGA és a Patriot Memory jóvoltából különdíjak is kiosztásra kerülnek majd. Az elbírálásnál a közönségszavazatok 30%-ban számítanak, a moddolás komplexitását, kinézetét, tervezését és ötletességét bíráló zsűri értékelése pedig 70%-ban.

Az első díj kategóriánként
Az első díj, kategóriánként egy-egy

A moddolóknak indítaniuk és vezetniük is kell egy afféle munkanaplót a Cooler Master fórumában új topikot indítva. Itt legalább egy képet közzé kell tenniük az átalakításra váró házról és a felhasznált komponensekről. Ezután pedig a lépésekről is folyamatosan be kell számolniuk, képekkel illusztrálva. A feltételek közt szerepel, hogy a moddolás nem lehet régebbi, mint 2010 júliusa, és még egyetlen, a Cooler Master által szervezett versenyen sem vehetett részt. Ha kész a ház, akkor május 15-éig be kell küldeni a nevezést, azon belül is az alkotás címét, rövid leírását, és legalább öt mellékelt képpel kell bemutatni a végeredményt.

A második díj, kategóriánként kettő-kettő
A második díj, kategóriánként kettő-kettő

A regisztráció már megnyílt, egészen április 15-éig lehet jelentkezni. A munkanapló frissítése és elküldése is lehetséges, ennek a határideje május 15-e, ami azt jelenti, hogy a rá következő naptól kezdve május 31-éig már a szavazás fog folyni. A pályázók egészen június 7-éig izgulhatnak, amikor is végre kihirdetik majd a győzteseket.

A harmadik díj, kategóriánként három-három
A harmadik díj, kategóriánként három-három

Az indulóknak tehát sok szerencsét kívánunk, és reméljük, hogy júniusban a nyertesek bemutatása idején hazai vonatkozású híreket is kapunk majd, amiről beszámolhatunk.

És ha már Cooler Master, megtudhattuk azt is, hogy a hamarosan kezdődő CeBIT kiállításon Hannoverben mire számíthatnak az érdeklődők a cégtől. Számos új ház mutatkozik be, köztük a Silent Chassis M és a CM Storm Enforcer, új tápok is érkeznek, mint a Silent Pro Hybrid. A CPU-hűtő szekció a Hyper 612S és a GeminII S524 modellekkel frissül, a multimédiás termékek közé pedig a Sirius True 5.1 Surround Headset érkezik. A mobil eszközökkel foglalkozó leányvállalat, vagyis a Choiix kínálata a Power Fort Go Music, az iPower Fort és a Solar Backpack Battery kiegészítőkkel fog bővülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés