Hirdetés

Házat is készít a Scythe

A Scythe ezidáig elsősorban jó minőségű hűtéseiről és egyéb kiegészítőiről (például ventilátorfordulatszámot szabályozó előlapi paneleiről) volt ismert. Nemrég újabb területen is felbukkantak, és kiadtak egy teljes tápsorozatot. Ez úgy tűnik még csak a kezdet volt, mivel egy FenrisWolf nevű számítógépház képei is előkerültek.

Scythe Fenriswolf

A Scythe kitett magáért, a ház anyagát teljes mértékben alumíniumból készítették, és nemcsak a külsejét, de a belsejét is matt feketére festették. A 203 x 455 x 527 milliméteres házban kilenc 5,25 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes meghajtónak alakítottak ki helyet, utóbbiakból a Hard Disk Stabilizer segítségével több is beépíthető. Alaplapokból a szabványos ATX méretűeket lehet beleszerelni.

A szellőzésről két 120 mm-es, 800 fordulat per perces Slip Stream ventilátor gondoskodik, ebből egy a ház előlapján, a másik pedig a hátlapon kapott helyet, ugyanitt a vízhűtés csöveinek kivezetésére használható, gumiborítással védett furatok is megtalálhatók.

A kiegészítő csatlakozókat, a mikrofonbemenetet, a fülhallgatókimenetet, a két USB 2.0 portot és eaz eSATA csatlakozót a ház tetejébe, egy nyitható ajtó mögé rejtették el. A Fenriswolf tápegység nélkül érkezik, megfelel az RoHS direktíva előírásainak, megjelenésének idejéről és áráról nem érkezett információ.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés