Hirdetés

Hatékonyabb hűtéssel kecsegtet az Antec P180 utódja

Megjelent az Antec kínálatában az otthoni gépépítő berkekben igen nagy népszerűségnek örvendő P180 számítógépház felújított változata, a CeBIT-en bemutatott, P182 típusszámot viselő modell. Az újdonság alapvetően az elődmodell pozitív tulajdonságaira épít, azaz a ház fejlesztéskor a halk működés, a jó szellőzés és a könnyű szerelhetőség kapott központi szerepet. A P182 elsősorban a csúcsteljesítményű, 3D-s megjelenítésre specializálódott konfigurációk hatékonyabb hűtését segíti egy plusz ventilátorral, illetve a vízhűtéses megoldások könnyebb integrációjával.

A háromrétegű (alumínium, műanyag, alumínium), zajelnyelő oldallapokkal ellátott Antec P182-be így már összesen öt 12 centiméteres ventilátor építhető; egy alulra, a merevlemezek mögé és a táp elé, egy a ház hátlapjára, egy pedig a ház tetejére (ez a három légkavaró gyári tartozéka a háznak). A felhasználó további két 12 centiméteres ventilátort helyezhet el az Antec P182-ben: egyet a ház elejébe, egyet pedig a videokártyákhoz. A hátsó és a felső légkavarók fordulatszáma egy a ház hátuljába épített potméterrel szabályozható. Itt található a P182 egyik olyan újítása, mely a vízhűtéssel rendelkező felhasználóknak kedvez: az Antec két lyukat vágott a ház hátuljába, melyeken a folyadékhűtéses rendszerek csövei könnyedén átvezethetők.

Az Antec P182 elődjéhez hasonlóan maximum négy 5,25 hüvelykes és hét 3,5 hüvelykes egységet fogad (utóbbiból hat lehet merevlemez), a kinyitható előlap mellett pedig továbbra is megtalálható a két USB kapu, a FireWire csatlakozó, valamint a hangrendszer kimenete és bemenete. A ház a korábbi modellnél valamivel drágábban, 169 dolláros (átszámítva nagyjából 31 000 forintos) ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés