Hirdetés

Hatékony processzorhűtőkkel jelentkezik a GlacialTech

Összesen hét új, alumínium hűtőbordára épülő processzorhűtőt dob piacra a negyedik negyedév elején a GlacialTech. Az új modellek két főbb családhoz tartoznak, melyen belül – a vállalat szokásához híven – több különböző teljesítményű és zajszintű ventilátorral ellátott típust hoznak forgalomba.

Az AMD AM2, Socket 754, 939 és 940 foglalataival kompatibilis Igloo 7220 a 7210-es széria utódaként három különböző teljesítményű hűtési megoldást kínál: az ugyanarra az alumíniumbordára építkező 7220 Light típus 21, a normál 7220 változat 27, a 7220 Pro variáns pedig 34 dB(A) zajszint mellett dolgozó ventilátort kapott. Míg előbbi két típus a vállalat közleménye szerint képes megfelelő üzemi hőmérsékleten tartani egy közepes-nagy teljesítményű AMD processzort, addig utóbbi a legnagyobb étvágyú – egyben legjobban melegedő – szerverprocesszorokat is lehűti.

Az Intel LGA775 tokozású processzoraihoz készült Igloo 5072 szériájába tartoznak majd a cég legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező inteles processzorhűtői: a négy modellből álló (5072 Silent, Light, normál és PWM) széria hűtői a gyártó nyilatkozata szerint a nagyobb ventilátornak köszönhetően még úgy is hatékonyabban hűtenek az elődnek tekintett 5071-es széria tagjainál, hogy a borda kevesebb anyagot tartalmaz (tehát könnyebb is). A rendre 22, 25, 29, valamint 16-37 dB(A) zajszint mellett dolgozó ventilátorokkal ellátott coolerekből álló választék gyakorlatilag az összes, jelenleg széles körben forgalomban lévő Intel asztali processzort hűvösen tartja, a bordán túlnyúló ventilátornak köszönhetően ráadásul a CPU-foglalat körül elhelyezett alaplapi komponensek sem fognak túlmelegedni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés