Hirdetés

Három fülessel készült a Philips a sportolóknak

Az ActionFit széria új tagjai egyaránt Bluetooth kapcsolatot használnak, a trió között fejhallgatót, fülhallgatót és TWS modellt is találunk.

Három új, Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló eszközzel bővítette az eddig csak fülhallgatókat felvonultató ActionFit szériáját a Philips, mely az SH402 személyében immár fejhallgatókat is köreiben tudhat.


[+]

Az SH402 egy olyan fejhallgató, melynek 40 mm átmérőjű hangszórói befelé fordíthatók, ezzel megkönnyítve a táskában való szállítást. A tisztításhoz eltávolítható fülpárnák hűsítő géllel lettek megtöltve, így kényelmesebbé téve az edzés közbeni használatot, de az IPX4 besorolásnak köszönhetően az izzadtságtól és vízcseppektől sem kell majd tartanunk. A beépített mikrofonnal is rendelkező eszköz 20 óra üzemidőre képes, a gyorstöltés funkció segítségével pedig 20 perc áramforráson lógás után további 2 óra használati időt nyerünk.


[+]

Egy fokkal egyszerűbb, in-ear kialakítást kapott az SN503, melynek 6 órás üzemideje sem rossz és valószínűleg a hangja is elég egy sportfülhallgatóhoz mérten, de az igazi érdekesség az a fülbe dugott részben elrejtett pulzusmérő. Utóbbi képes szinkronizálni az ismertebb futós alkalmazásokkal (Apple Health, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runtastic, Endomondo, Codoon) és valós idejű hangjelzést adni a pulzusunkról, a gyártó állítása szerint pedig (16 km/h-s sebességgel futva) van olyan pontos, mint egy mellkasra rögzíthető pulzusmérő pánt. A füles gombokkal vezérelhető, valamint nem maradt le róla a telefonáláshoz szükséges mikrofon sem, a tartozékok között pedig három pár gumiharangot is találunk.


[+]

A trió utolsó tagja a valódi vezeték nélküli (TWS) kialakítású ST702, mely már érintésalapú vezérléssel rendelkezik, üzemideje pedig a hozzá tartozó, egyben töltőként is funkcionáló tokkal együtt elérheti a 18 órát, míg az apróságok önmagukban 6 óra lejátszási időt képesek produkálni. Ez a modell is megkapta a gyorstöltés funkciót, amivel 15 perc töltés után 1,5 órán keresztül hallgathatunk zenét, az IPX5 szabvány szerinti mértékben vízálló borítás pedig UV-s tisztításban részesül minden egyes bölcsőbe helyezéskor.

Az újdonságok árazása és piacra kerülési ideje egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés