Hirdetés

Hangos idegenek

A JBL Creature II aktív hangszórórendszere nem csak hangvilágával, de küllemével is felhívja magára a figyelmet. A 2.1 rendszerű készülék precíz és telt basszusokkal kívánja megremegtetni a hallgatók alatt a földet, amit a "Down-Firing" technológiával ér el a gyártó.


Forrás: CHIP

A szatellitek az "Odyssey" névre hallgató hangszóróknak köszönhetően tiszta magasak megszólaltatására képesek. A magas és a mély hangok a mélyládán elhelyezett potméterekkel szabályozhatók; a hangerőt a szatelliteken lehet állítani. A megadott beállításokat a készülék a következő bekapcsolásig tárolja. A fehér és szürke színekben kapható JBL Creature II ára kereken 100 euró.


Forrás: CHIP

Nem kevesebb feltűnéssel jár a Harman Kardon Soundstick II névre keresztelt készüléke. A teljesen áttetsző hangfalak számítógéphez vagy más, hordozható készülékhez csatlakoztathatók. Akkurátus magasok megszólaltatásáért itt is az "Odyssey" hangszórók felelnek a szatellitekben. A 152 mm átmérőjű mélynyomó pokolian mély, dübörgő hangokat ígér. A 2.1-es rendszer összteljesítménye 65 Watt, amelyeket a szatelliteken elhelyezett potméterrel lehet kordában tartani. A Soundstick II rendszer 200 euróért már kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés