Hirdetés

Hamarosan polcokon a Xigmatek Zeus ház fehér variánsa

Poros környezetbe nem éppen ideális választás a futurisztikus kalyiba.

A Xigmatek futószalagjáról legördült a tavaly októberben debütált, döntött alaplapi tálcás Zeus Spectrum Edition ház hószínű változata, ami a Zeus Arctic nevet kapta. A 7 PCI bővítőhelyes géplak a nyitott dizájn jegyében született, így lapszabászatbeli számítógép otthonaként semmiképpen sem ajánljuk a drágát. Az 1,2 mm vastag fémváz nagy része matt fehér, mellyel a két oldalon terpeszkedő, enyhén sötétített, edzett üveglapokat helyükön tartó fekete csavarok és bakok alkotnak kontrasztot.

[+]

Alaplapok tekintetében microATX és ATX formátumban gondolkodhatunk. Processzorhűtőnk 160 mm magasra, tápegységünk és videókártyánk 200, illetve 320 mm hosszúságúra nőhet, miközben az alaplapi tálca hátoldalán egy 2,5 és egy 3,5 hüvelykes meghajtónak szorítottak helyet. A középső keretben egy további 2,5 vagy 3,5 hüvelykes eszközt helyezhetünk el.


[+]

Legfeljebb 8 darab ventilátornak van belül furat, de a vízhűtések hívőinek sem lehet okuk panaszra, hiszen elölre és felülre egy-egy 360, míg hátulra egy 120 mm-es radiátort passzinthatnak be. Az I/O részleg nincs túlspilázva, mivel csak két USB 3.0-s port figyel az audio jackek társaságában. A leendő vételár egyelőre még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés