Hamarosan kapható a Clevo új szubnotesze

Az év utolsó negyedében Magyarországon is piacra kerülhet a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Clevo új ultrahordozható noteszgépcsaládja. Az asztaligép-helyettesítő szegmensben hagyományosan széles modellválasztékot kínáló, számos ismert márkának beszállító gyártó sokáig nem adott ki ebben a kategóriában noteszgépet, az M620NC ettől függetlenül élvonalbeli technológiát nyújt kompakt méretben, csekély tömeg mellett.

Az eredetileg az Epson számára készített noteszgép Clevo márkanéven várhatóan két típussal lesz jelen a hazai kínálatban. A két modell elsősorban a processzor típusában különbözik majd egymástól; a nagyobb tudású M620NC-be 1,2 GHz-en ketyegő Core Solo ULV 1400 CPU kerül majd, az olcsóbbik változat pedig 1,06 GHz-es Celeron M ULV 423 processzort kap. A 12,1 hüvelykes, XGA (1024x768 pixeles) felbontású kijelzővel szerelt gépek egyaránt az Intel grafikus magot is tartalmazó i945GM lapkakészletére épülnek, 512 megabájtnyi DDR2-533-as memóriát tartalmaznak, valamint 30 gigabájtos, 1,8 hüvelykes merevlemezt kapnak. Az M620NC olcsóbbik változata kombó egységgel, a drágábbik modell super-multi DVD-íróval lesz megvásárolható. A gépek szériatartozéka lesz többek közt egy ujjlenyomatolvasós biztonsági rendszer is.

A Clevo M620NC-hez gyárilag egy négycellás akkumulátor jár, a gép ezzel a gyártó szerint hozzávetőlegesen öt órán át képes üzemelni, mindazonáltal a külön megvásárolható tízcellás teleppel akár tíz órányi akkumulátoros üzemidő sem elképzelhetetlen. A 28,1 x 23,7 x 3,2-3,5 centiméteres méretekkel rendelkező, fekete és fehér színekben kapható M620NC a kisebbik akkumulátorral típustól függően 1,2-1,3 kilogrammot nyom.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Clevo

Előzmények

Hirdetés