Hirdetés

Nemsokára érkezik a Trust új hangszórócsaládja

Az egyszerűbb hangfalpároktól egészen a házimozirendszerekig minden területre jut legalább egy SoundForce típus. A családnak jelenleg összesen 11 tagja van, melyek várhatóan október közepétől lesznek elérhetőek.

A 2.0-ás család összesen 5 tagot számlál, a legolcsóbb modell ára nettó 7 euró körül alakul majd. A legkisebb SoundForce Portable 2.0 tápellátását USB portról kapja. 3 wattos teljesítményre képes, gyártója elsősorban notebook-tulajdonosok számára ajánlja. Előlapján a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó kapott helyet.

SoundForce 2.0 Portable
SoundForce 2.0 Portable

A SoundForce 2.0 a Portable asztali változata, paraméterei teljes mértékben megegyeznek vele.

SoundForce 2.0
SoundForce 2.0

A Pro már 8 wattos zenei teljesítmény leadására képes,  emellett előlapjára fülhallgatókimenet is került.

SoundForce 2.0 Pro
SoundForce 2.0 Pro

A Presto zenei teljesítménye 12 watt, és bass reflex technológiát is felvonultat a szebb mély hangok érdekében. Előlapjára a bekapcsológomb, a hangerőszabályzó és a fülhallgatókimenet mellé egy hangszínszabályzó is került.

SoundForce 2.0 Presto
SoundForce 2.0 Presto

A sorozat utolsó tagja a SoundForce 2.0 Vivo, 8 watt zenei teljesítménnyel. A többitől eltérő dizájnt kapott, alumínium hangszóróit nem fedi borítás, maga a doboz pedig fekete, lakkszerű bevonatot kapott. Előlapján a bekapcsoló gomb és hangerőszabályzó mellett egy vonalbemenet is található, a mellékelt kábel segítségével iPod vagy más külső médialejátszó is csatlakoztatható hozzá.

SoundForce 2.0 Vivo
SoundForce 2.0 Vivo

A mélynyomóval kiegészített, 2.1-es családban az alábbi 4 típussal találkozhatunk, a legegyszerűbb modell ára nettó 17 euró körül alakul.

SoundForce 2.1
SoundForce 2.1

A SoundForce 2.1 összesen 14 watt teljesítmény leadására képes, mélynyomója fából készült, bass reflex technológiát használ, előlapján csak egy hangerőszabályozó található.

SoundForce 2.1 Pro
SoundForce 2.1 Pro

A SoundForce 2.1 Pro már 24 watt leadására képes. A mélynyomó fából készült, a hátulján található szabályzóval állítható a mélyhangok erőssége. A rendszerhez vezetékes távirányító is csatlakoztatható, amin a hangerőszabályzó mellett készenléti kapcsoló, valamint egy fejhallgatókimenet is helyet kapott.

SoundForce Presto 2.1
SoundForce Presto 2.1

A SoundForce Presto 2.1 már 42 watt leadására képes, az új dizájnnak megfelelően fekete lakkszerű bevonatot kapott. Vezetékes távirányítóján hangerőszabályzó, bekapcsológomb, fejhallgatókimenet és médialejátszók csatlakoztatására használható bemenet is található.

SoundForce Vivo 2.1
SoundForce Vivo 2.1

A SoundForce Vivo 2.1 ennek a sorozatnak a csúcsmodellje. Az új dizájnnak megfelelően fekete lakkborítást, és jó látható, alumínium hangszórókat kapott. A mélynyomó doboza fából készült, a szett összteljesítménye 42 watt. Vezetékes távirányítóján – a Presto-hoz hasonlóan – hangerőszabályzó, bekapcsológomb, fejhallgatókimenet és médialejátszók csatlakoztatására használható bemenet is található. A mélyhangok erősségét a mélynyomó hátulján elhelyezett szabályzóval lehet beállítani.

A házimozizáshoz tervezett 5.1-es családnak egyelőre csak két tagja van, de a kisebb szettekhez hasonlóan várható egy Vivo modell is. Az egyszerűbb modell  várhatóan nettó 30 euró lesz kapható.

SoundForce 5.1
SoundForce 5.1

A SoundForce 5.1 a sorozat legegyszerűbb tagja. A fadobozos mélynyomóval és 5 szatelit hangszóróval ellátott rendszer teljesítménye 40 watt. Hangerőszabályzója a mélynyomó elején, mélyhangszabályzója annak hátulján található.

Soundforge Presto 5.1
Soundforge Presto 5.1

A SoundForge Presto 5.1 már 80 wattot képes leadni.  A hangszórók dobozai az új dizájnnak megfelelően megkapták a fekete lakkszerű festést. Vezeték nélküli távirányító jár hozzá, aminek segítségével a hangerő és a hangszín szabályozható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés