Hama blog: picike gamer headset

Idén már öt éve annak, hogy a Hama létrehozta uRage márkáját. A kék-fekete színvilágú, karomnyomos emblémás termékekkel a számítógépes játékosokat célozzák; a kínálatból több egeret, billentyűzetet és headsetet is bemutattunk már. A legújabb, nemes egyszerűséggel csak 9MM-nek nevezett headset különlegessége a kis mérete.

Hallójáratba dugható megoldásról van szó, aminek házát alumínium komponensekből készítették. Három különböző méretű szilikon füldugó van hozzá, és beépített zajzárral is ellátták, hogy jól izolálja a környezet zavaró hanagjait. Vezetékére hangerőszabályzót tettek, ebben az egységben kapott helyet a zajszűrős mikrofon, illetve a hívásindító és -elutasító gomb, tehát a 9MM telefonálásra is használható.

Alapvetően egy kombinált 3,5 mm-es jack csatlakozóval kapcsolható hangforrásokhoz, de adnak hozzá egy rövidebb, HTC és Nokia telefonokhoz való átalakítót, illetve egy hosszabb PC-set, melynek a vége külön hang ki- és bemenetbe ágazik szét. Utóbbival a kis füles 130 centiméteres vezetékének hossza 2,3 méterre nő. Szállításhoz való hordtok is jár az uRage 9MM hallójáratba dugható headset mellé, melynek ajánlott fogyasztói ára 7490 forint,

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények