Hama blog: bemutatjuk az Ellehammer márkát

Hama blogunk rendszeres olvasói biztosan tudják már, hogy a Hama nem csak saját termékeinek értékesítésére használja nagyszerűen felépített, nemzetközi disztribúciós hálózatát. A szerénynek egyáltalán nem nevezhető saját termékpaletta mellett a SanDisk, a Liquid Image, a Celestron, a Soul és további márkák termékeit is forgalmazza. A legújabb márka a sorban az Ellehammer, mely nevét Jacob Christian Hansen Ellehammer dán feltalálóról kapta, aki a XX. század elején az elsők között tervezett motoros meghajtású repülő szerkezeteket. A repüléssel, utazással kapcsolatos termékeket felvonultató poggyászmárka a névadó innovatív tevékenységét ötvözi a skandináv, letisztult formatervezéssel és kiváló ár/érték aránnyal. Bőröndjeit és notebooktáskáit alapos ellenőrzésnek veti alá, rendelkezik az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal.

Olvasóinkat elsősorban az Ellehammer notebooktáskái érdekelhetik, melyekből a városi környezetbe szánt Bergen termékcsaládban háromfélét is találni. Poliészterből készülnek, a külső strapabíró 800x800 D, a belső 150D anyagból, a 15,6 hüvelykes notebooknak kialakított rekesz pedig körkörös extra védelmet kapott. A legkisebb verzió, a válltáska is elég nagy, 14 liter a befogadóképessége, a notebookos mellett további rekeszekkel és párnázott vállpánttal látták el, ára pedig 9900 forint. A Bergen hátizsák 21 literes, külső burkolatát dekoratív, műbőr elemekkel látták el, és 13 990 forintért lehet hozzájutni. A Bergen kisméretű (kabinpoggyász méretű) bőröndje is 15,6 hüvelykes notebookokat fogad, űrtartalma alapból 40 liter, de szélessége 5 centiméterrel megnövelhető, ilyenkor 48 liternyi csomagot is elnyel. Ára 26 990 forint.

Bergen notebooktáskák
Bergen notebooktáskák [+]

Az Ellehammer Koppenhága termékcsaládja elsősorban az üzleti utazókat célozza; ebben is háromféle kialakítású notebooktáskát találunk: válltáskát, hátizsákot és kicsi, gurulós bőröndöt, ami repülőgépen kézipoggyászként szállítható. Mindhárom formátumból két változat közül választhatunk: az alapmodellek rendszerint kisebb térfogatúak és olcsóbbak, a Deluxe termékek nagyobbak és drágábbak, de mindkét vonalnál egyformán igényesek a részletmegoldások, bár a Deluxe-okon rendszerint több ügyes trükk található.

Koppenhága termékcsalád
Koppenhága termékcsalád [+]

A Koppenhága család alap, 13 literes válltáskája 9990 forintot kóstál, a Deluxe válltáska 17 literes és 11 990 forintért ajánlják. A kisebbik hátizsák 15 literes, ajánlott fogyasztói ára 9990 forint, míg a nagyobb hátizsák befogadóképessége 20 liter, 11 990 forintért lehet a miénk, hátrészét pedig úgy alakították ki, hogy görgős bőrönd húzófogantyújára is rá lehessen illeszteni. A két görgős, kézipoggyásznak beillő bőrönd csak méretben különbözik, az alapmodell 24 literes, vételára 19 990 forint, a Deluxe verzió bendője öt literrel nagyobb, ára pedig ötezer forinttal magasabb.

Előzmények